Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaşayan Özge Şeber, 20 yıllık birikimiyle 1 yıl önce aldığı evi, komşularıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle satılığa çıkarmak zorunda kaldı. Yaşadığı duruma isyan eden genç kadın, öyle bir pankart astı ki ‘satılık ilanı’ bu zamana kadarki bütün ilanları çöpe attıracak cinstendi.

"EV DEĞİL KOMŞU AL" DEDİRTEN OLAY!

Alt kattaki komşularının bilinçli bir şekilde yüksek sesle müzik dinlediğini ve yüksek sesle kahkaha attıklarını belirten Şeber, kendi evinde hayalet gibi yaşadığını ifade etti. Polise, belediyeye giderek yaşadığı durumdan defalarca şikayetçi olan genç kadın, çözüm bulmak bir yana sorunlar daha da büyüyünce radikal bir karar alarak evini satılığa çıkardı.

"KÖTÜLERDEN DOLAYI DAHA KÖTÜLERE SATILIK"

Evini satılığa çıkaran kadın ilana yazdığı yazıyla görenleri şaşkına çevirdi. ‘Hodri meydan’ diyerek komşusu yüzünden evini satılığa çıkaran kadın 'Alt kattaki kötü insanlardan dolayı daha kötü insanlara satılıktır' pankartı astı.

"BAŞ EDEBİLİRİM DİYEN VARSA BUYURSUN GELSİN"

Yaşadığı sıkıntılardan dolayı gittiği doktorunun dışa vur tavsiyesine uyduğunu belirten Seber, yaşadıklarını “Dışa vurulmuş hali bu, bıktım. Ben bu rahatsızlıkla baş edebilirim diyen varsa buyursun gelsin. 20 yıl çalışıp evde resmen komşu şiddeti görüyorum. Artık ben bunaldım, delirecek noktaya geldim" ifadeleriyle anlattı.

HERKESİ BEZDİRDİ

Bu durumun sitede yaşayanları da bezdirdiğini belirten Seber’in iddiasına göre, sitede çalışan birçok güvenlik görevlisi tehditlerden usandı ve istifa etmek zorunda kaldı.

ALACAKLARA UYARI

 ‘Ev alma komşu al’ sözünü hatırlatan genç kadın müstakbel alıcıları uyarmayı da ihmal etmedi. Seber, “Bizim komşumuz alınacak gibi değil. Almayın, almayın” dedi.

Editör: TE Bilisim