Ekran Haber’in edindiği bilgilere göre, Gaziosmanpaşa’da öfkeli damat, aile katliamı yaşattı. Eşini ve kayınvalidesini katleden cani koca, evde bulunan baldızı ile bacanağını, dışarıda çatıştığı bir polis memurunu yaraladı.

''KANLI'' BAYRAM ZİYARETİ 

Nedime Dinçer, kızı Ayşe Kıyak ve damadı Umut Kıyakla Gaziosmanpaşa'da yaşayan kızına bayram ziyaretine gitti.

İDDİAYA GÖRE AYRILMAK İSTİYORDU!

Tugay Turgut iddiaya göre eşinin başka biriyle mesajlaştığını fark etti. Ev o esnada kalabalık olunca, karı koca bu konuyu konuşmak için başka bir odaya geçti. İddiaya göre eşi Zeynep Turgut kocasından ayrılmak istediğini söyledi.

TÜM AİLEYİ REHİN ALDI

Nedime Dinçer olacakları anlamıştı. Can havliyle polisi aradı ama o sırada damadı tüm aileyi rehin aldı. Çiftin dairesinden yükselen sesler ise komşuları uyandırdı.

MAHALLEDE ''KISKANÇLIK'' KATLİAMI 

Gece vakti özel harekat binalarını kuşattı. Komşular şoka girerken, gözü dönmüş cani koca kendi evinde katliam yaptı.

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ GELDİ!

Olay yerine çok sayıda özel harekat polisleri de sevk edildi. Polisler oraya geldiğinde ise gözü dönen cani adam balkona çıktı. Polislere doğru ateş etmeye başladı, polisler de ona karşılık verdi.

POLİSİ YARALADI 

Saldırganın mermisinden çıkan kurşunlar bir polisi omzundan yaraladı.

KÜÇÜK ÇOCUĞUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE KATLİAM!

Çiftin 4 yaşındaki çocukları da katliama tanık oldu. Bir polis küçük çocuğu kucaklayarak dışarı çıkardı.

EŞİNİ, KAYINVALİDESİNİ KATLETTİ 

Dakikalarca süren çatışma sonucu polis içeri girerek, o cani kocayı gözaltıana aldı. Evin içinden hem karısının hem de kayınvalidesinni cansız bedeni çıkarıldı.

">

YARALI HASTANEYE KALDIRILDILAR!

Baldız ve bacanak da yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Cani koca ise cinayet büroya götürüldü. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Editör: TE Bilisim