">

Ekran Haber'den Başak Bilgin'in özel haberine göre, İstanbul'da güzellik merkezi işleten 35 yaşındaki mimar Sevim Alan, hayatının şokunu yaşadı. Daha önce yeni bir merkez açacağı için 8 ay önce rakip işletmeler tarafından tehdit edildiğini belirten işletme sahibi Alan'ın, Ataşehir'deki güzellik salonu yağmalandı.

O TEHDİTLERİN ARDI ARKASI KESİLMEDİ

8 ay önce yeni bir merkez açmak istediği için tehdit edildiğini idda edilen  güzellik merkezi sahibi Sevim Alan'a gelen tehditler bir kaç gün öncede yinelenmmişti. Tehditin ardından o güzellik merkezine 2 şüpheli girdi. 

TALAN ETTİLER

Genç işletmecinin salonuna iki gün üst üste geldikleri iddia edilen hırsızların amacı hem hırsızlık hem de zarar vermekti. Şüpheliler önce alt kata girerek orayı talan ettikten sonra üst kata çıktı.

1,5 MİLYONLUK ZARAR!

Yakın tarihte olacak olan mahkemeleri için gözdağı veren o hırsızlar, cilt bakım cihazları, koltuk takımı, klima, bilgisayar ve bir çok malzeme  çaldı. Hırsızlar, salona yaklaşık 1.5 milyonluk zarar vererek olay yerinden kaçtı.

Güzellik merkezinde sadece kurumuş çiçekleri kaldığını belirten  Sevim Alan polise giderek şikayette bulundu. 2 şüpheli hakkında yakalama çalışmaları sürerken soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Editör: TE Bilisim