İstanbul’da 10 yaşındaki bir çocuk okuluyla birlikte gittiği havuz gezisinden döndükten sonra komalık oldu.

"HAVUZDAN MİKROP KAPTI" İDDİASI!

Bahçelievler’de bir ilkokulda okuyan Rahşan İlter’in oğlu Ali Kemal İlter, iddiaya göre; ailelerinden izin alınarak Ali Kemal ve diğer öğrenciler okul tarafından bir havuz etkinliğine götürüldü. Ancak, Ali Kemal havuza girip döndükten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı. İddiaya göre okulun götürdüğü havuzdan mikrop kapan çocuk, o gün bugündür uyanamadı.


Ali Kemal İlter

ALİ KEMAL 20 GÜNDÜR YOĞUN BAKIMDA

Oğlunun havuza gittiği gün hiçbir şeyinin olmadığını ve havuza gidip geldikten sonra rahatsızlandığını söyleyen anne İlter, “O zaman havuzlara göndermeyeceklerdi. Denetlemedikleri havuzlara göndermeyecekti. Şimdi benim çocuğumun sağlığını verebilecekler mi? 20 gündür ne bizi duyuyor, ne bizi hissediyor, her yerinde bir alet takılı” diye konuştu.

Rahatsızlığının ardından oğlunu hemen özel bir hastaneye götüren anne İlter, hastanede tahlil bile yapılmadığını belirterek “hemen serumu taktılar, ilacı yaptılar gönderdiler” dedi.

4 GÜN BOYUNCA ATEŞİ DÜŞMEDİ

Ama tedavinin ardından 4 gün boyunca Ali Kemal’in ateşi düşmedi. Öğretmeninin adını duyunca heyecanlanacağını düşünerek oğlunu öperek uyandırmaya çalışan acılı anne “Hadi Ali Kemal bak öğretmenin mesaj atıyor sana dedim. O öğretmenini duyunca heyecanlanır hemen kalkardı.” dedi.

GÖZÜ YAŞLI ANNE İSYAN ETTİ!

Bakırköy Sadi Konuk Hastanesine sevk edilen Ali Kemal’in sağlık durumuna ilişkin doktorların bir virüs kaptığını söylediğini belirten anne, “Okuldan kaptı, havuzdan kaptı. Benim çocuğum orada uyuyor. Her girdiğimde kritik diyorlar. Benim ne yapmam gerekiyor şimdi?” diyerek sitem etti.

Gözü yaşlı anne ihmali olanlar hakkında suç duyurusunda bulundu

Editör: TE Bilisim