İstanbul’un Bağcılar ilçesinden Kötü Kedi Şerafettin’e rakip çıktı. Semtin asabi ve sinirli kedisinin adı, Kirli. Hem inatçı hem de atarlı kedi Kirli’den esnaf da yakınıyor.

KAVGACI KEDİ: KİRLİ

Kenan Uyanık isimli esnaf, sürekli başka kedilerle kavga eden Kirli’yi araya girerek kavgadan çıkarıyor. Kirliyi kavgadan çıkaran Uyanık, dükkanına alıp onu sakinleştirerek yedirip içiriyor. Ama karnı doyan Kirli yine soluğu sokakta bir kediyle kavgada alıyor.

YABANCI KEDİLERİ YANAŞTIRMIYOR

Esnafın ve kedilerin tatlı belası Kirli’nin sokağa çıkar çıkmaz vukuata başladığını ve semte yabancı kedi yanaştırmadığını belirten Uyanık, onu bu sözlerle anlattı: Kirli sürekli kavga eder, canı sıkıldıkça kavga eder. En büyük hobisi. Bağcılar'ın güzel ve yakışıklı çocuğu Kirli. Başka mahalleden kedi geldiği zaman onlarla kavga etmeye çalışıyor. Ama arkadaşlarına bir şey yapmıyor.” dedi.

“ZAPT EDEMİYORUZ”

Mahallede sürekli volta atar halde her an her yerden çıkan Kirli’siz de yapamayan esnaf, kara kara atarlı kediyle baş etmenin yolunu arıyor.  Kirli’yi bir türlü zapt edemediklerini belirten Uyanık, “Sürekli orada burada. Zapt edemiyoruz. Gerçekten başım dertte Kirli’yle. Anlatamayacağım kadar başım dertte.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim