Sakarya’nın Ferizli ilçesinde bir apartmana hemşire olduğunu söyleyerek taşınan bir kadın komşularının hayatını kararttı.

KOMŞU KILIKLI HIRSIZ

Yardımsever rolü oynayıp 5 ayda binadaki herkesin hayatını karartan dolandırıcı nerede ihtiyaç varsa oradaydı. Önce komşularının ihtiyaçlarına yardım ederek güven kazanan sözde melek, daha sonra ise şeytana bile pabucunu ters giydirip tüm komşularını dolandırmaya başladı.

KAT KAT DOLANDIRDI

İddiaya göre, ilk mağdur Havva Ç. oldu. Ailenin 80 bin lirasını çalan dolandırıcı, bazanın altından da 8 adet de çeyrek altını çaldı. Diğer komşusunun da bankadaki varını yoğunu kendi hesabına aktardı. Kredi kartını patlatan dolandırıcı, komşusunun 32 bin lira zarara soktu.

14 BİN LİRALIK ALTIN ÇALDI

İcralık olan başka bir kadına da “tanıdık bir kuyumcu var. O daha yüksek fiyata bozar” diyerek sözde yardım elini uzatan dolandırıcı, bir çırpıda 14 bin lira değerindeki altınları da çaldı.

SAHTE HEMŞİRE KAYIPLARA KARIŞTI

Hemşire görünümlü dolandırıcının bakkala da 5 bin lira borcu olduğu iddia edilirken dolandırıldığını anlayan komşular, soluğu savcılıkta aldı. Savcılık tarafından serbest bırakıldığı iddia edilen sahte hemşire ise sırra kadem bastı.

Editör: TE Bilisim