İstanbul’da İranlı kadın yolcu, bir taksiciye çok zor anlar yaşattı. Taksiciden ters yöne girmesini isteyen kadın, sürücüden olumsuz cevap alınca hakaret edip saldırdı. İkili arasında yaşanan tartışma aracın kamerasına böyle yansıdı.

TAKSİCİYE ÇİLE OLDU!

İranlı bir kadın yolcu, önceki gün akşam saatlerinde taksici Mert Ali Doğan'ın taksisine binerek Osmanbey'e gitmek istediğini söyledi. İddiaya göre İranlı yolcu, evine gitmek için ısrarla taksiciden ters yöne girmesini istedi. Taksici kural ihlali olduğu için isteğini kabul etmedi. İranlı yolcu ise isteğini kabul etmeyen taksiciye hakaret etmeye başladı.  

"TERS YÖNE GİRMEMİ İSTEDİ"

Olay sonrası yaptığı açıklamada İranlı yolcunun ters yöne girmek istediğini belirten taksici Doğan, şunları dile getirdi: “Normal bir şekilde Nişantaşı’na doğru gittim oradan ışıklardan u çektim ilk sağdan girmem istedi. ‘Burası ters yön giremem’ dedim”.

İRANLI YOLCU HAKARET ETTİ, SALDIRDI!

Yolcu ile yaşadığı tartışmaya ilişkin konuşan Doğan, “Vurmaya başlayınca ben direk sağa doğru çektim arabayı. Hakaret etti şahsıma küfür etti, vurmaya çalıştı 4-5 kere. Hakaret etmeye başladı, telefona vurmaya başladı, beni videoya çekmeye başladı. Dedi ki ‘sen, benim nereden gitmemi istiyorsan oradan gitmek zorundasın’. Ben de ‘öyle bir zorunluluğum yok, kural ihlali yapamam ben’ dedim. Zorladı beni oradan girmek için. Ben de ‘eviniz buradaysa inin aşağıya o zaman’ dedim.” İfadelerini kullandı.


Taksici Mert Ali Doğan

TAKSİCİYE YAPMADIĞINI BIRAKMADI

Gözü dönen İranlı yolcu bir ara taksiciye saldırmaya bile çalıştı. İddiaya göre, sonrasında da cüzdanından çıkardığı paralarla birlikte taksiden indi, yolculuk tutarını ise taksicinin yüzüne fırlattı.

Editör: TE Bilisim