Türkiye, 6 yaşındaki gelin olayını günlerce konuştu ve ortaya atılan iddialar herkesin kanını dondurmuştu. Bu skandalın ardından bir çocuk gelin vakası daha ortaya çıktı. Henüz 14 yaşındayken kaçırılıp hamile bırakılan Ayşe Kuşçu, 2 yıl boyunca yaşadığı onca zulüm ve eziyetin ardından her şeyi göze alıp döndüğü babaevinde dini nikahlı eşi tarafından bıçaklandı.


Ayşe Kuşçu'yu kaçıran V.D.

KAÇIRILDI, HAMİLE KALDI, BIÇAKLANDI!

Skandal olay İstanbul’da yaşandı. İddiaya göre; Ayşe Kuşçu, 2 yıl önce V.D. tarafından henüz 14 yaşındayken kaçırıldı. Kaçırıldıktan sonra dini nikah yapıldı. Hamile bırakılan Ayşe Kuşçu’nun bir de çocuğu oldu. 2 yıl boyunca şiddet gördü. Yaşadığı zulüm ve eziyetten kurtulmak isteyen Ayşe Kuşçu, her seferinde dövüle dövüle eve kapatıldı. Artık canına tak edince her şeyi göze alan Kuşçu, baba ocağına sığındı.


Ayşe Kuşçu ve ablası 

BABAEVİNDE BIÇAKLANDI

Babaevine sığınan Ayşe, ayrılmak istediğini söyleyince iddiaya göre, bu kez de dini nikahlı eşi onu “öldüreceğim” diyerek tehdit etti. Babaevinde dini nikahlı eşi V.D. tarafından saldırıya uğrayan Ayşe Kuşçu ve kardeşi bıçaklanarak hastanelik oldu.

“AYRILMAK İSTEDİM O DA BIÇAKLADI”

Hastane odasında derdini dökerek yaşadığı “bu adamdan kurtulmak istiyorum” diyerek dramı anlatan kalbi kırık, vücudu yaralı, gözü yaşlı 16 yaşındaki Ayşe Kuşçu, “ayrılmak istedim o da bıçakladı. İki yerimden” dedi.


Ayşe Kuşçu'nun annesi Kader Kuşçu

''ÇOCUĞUMU KAÇIRIP GELİN ETTİLER'

Kızının başına gelenlere ilişkin açıklamalarda bulunan anne Kader Kuşçu, kızının zorla kaçırıldığını belirterek şunları dile getirdi: “Gelin yapmak istediler benim çocuğumu. Tehdit etti ‘vuracağım, çocuklarını yaşatmayacağım’ dedi. Saldırdı, kafasına kapüşonlu mont vardı. Benim kız çocuğumu erkek çocuğumu evimin içinde geldi bıçakladı.”

ANNE KUŞÇU: “AKLİ DENGESİ YOK” RAPORU ÇIKARTTILAR

Polis, genç kızı bıçaklayan V.D ile babası R.D’yi yakaladı. Ancak Ayşe ve ailesi bir türlü huzura kavuşamadı. Çünkü ailenin iddiasına göre, baba R.D. oğlunu hapisten kurtarmak için sağlam olmasına rağmen “akıl sağlığı yerinde değildir” diye rapor çıkarttı.

"DOĞUM İÇİN KIZIMIN KİMLİĞİNİ ÇALDILAR"

Anne Kuşçu, hamile kalan kızının doğum yapabilmesi için baba R.D'nin büyük kızı olan Güllü Kuşçu'nun kimliğini çaldığını da iddia etti. 

“ÖMRÜNCE HAPİSTE KALSIN, ADALET YERİNİ BULSUN”

Bu iddiaya ilişkin konuşan anne Kuşçu, “Babası çocuğa rapor çıkarıyor. ‘Akli dengesi yerinde değil’ diyorlar ama çocuk sapasağlamdır. Ben bu çocuğun ömrünce içeride kalmasını istiyorum adalet yerini bulsun” dedi.

Editör: TE Bilisim