İstanbul'un en turistik güzergahlarından birinde fatih polisi görev başında. Aksaray'dan yola çıkılarak, Beyazıt, Eminönü, Sultanahmet didik didik kontrol edildi. Hem dilencilere hem sahte parfüm satıcılarına karşı ekipler tarafından operasyon gerçekleştirildi.

SAHTE PARFÜMCÜLER SALDIRDI!

Ağa takılan sahte parfüm satıcıları, polisi görünce kaçmaya başladı. Yakayı ele verince de saldırmaya kalkıştı. Hem suçlu hem güçlü olan satıcıların pişkinliği ise pes dedirtti. Polislerden kaçarken satıcıların parfümleri el değiştirdiği de görüldü. 

POLİS DİLENCİ AVINA ÇIKTI

Vatandaşların duygularını sömürerek haksız kazanç elde eden dilencilere yönelik yapılan uygulamalar, onlara engel olmuyor. Duygu sömürüsüne küçük çocukları, bebekleri alet edenler de var. Fatih polisi tarafından yapılan operasyon sonucunda dilendirilmeye zorlanan çok sayıda çocuk ve yetişkin kıskıvrak yakalandı.

YİNE ÇOCUKLARI DİLENDİRDİLER!

Dilenen çocuklardan kimi gezdiğini söylerken, kimi annem hasta babam çalışıyor bende dileniyorum dedi. Zorla dilendirildiği iddia eden çocuklardan biri de okula gitmek istemediğini söyledi. 

Öte yandan ekipler tarafından yakalanan 5 çocuğun, çocuk şubeye götürüleceği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim