">

İstanbul ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Esenyurt'ta bir apartmanın giriş katında yaşayan A.A., pencere korkuluğuna astığı elbise ve battaniye hırsızlar tarafından çalındı.

CAMDAKİ HIRSIZ!

Geçtiğimiz hafta yaşanan ilginç hırsızlık olayında sabaha karşı giriş kattaki dairenin bulunduğu apartmanın önüne gelen bir kişi, pencere korkuluğuna asılı pantolona uzandı. Hırsız erişmekte biraz zorlansa da pantolonu alarak hızlı adımlarla olay yerinden uzaklaştı.

HIRSIZLARDAN KIŞA HAZIRLIK!

Kuruması için astığı pantolonu almak için penceresini açan ev sahibi, gördüğü manzara karşısında şaşkına uğradı. Bunun üzerine kamera kayıtlarını inceleyen kadın, hırsızların pantolonu demirden çekerek aldığını görünce şoke oldu.

ÖNCE PANTOLON, SONRA BATTANİYE

Bir süre sonra aynı dairede ikinci bir hırsızlık olayı daha yaşandı. Bu defa gece saatlerinde apartmanın önüne gelen bir kişi, uzak pencerede asılı duran battaniyeyi almak için etrafı gözetledikten sonra balkona girdi. Yüksek girişte bulunan penceredeki battaniyeyi almakta zorlanan hırsız, korkuluklara tutunduktan sonra zor da olsa bir tane battaniyeyi aldı. Diğer battaniyeyi almayan hırsız, olay yerinden koşarak uzaklaştı.

Beş gün içinde iki hırsızlık olayıyla sarsılan ev sahibi, "Belki de ihtiyaçları vardır" diyerek hırsızlardan şikayetçi olmadı.

Editör: TE Bilisim