İstanbul'un Kadıköy ilçesinde filmleri aratmayan yöntemle yapılan dolandırıcılık olayı yaşandı. Fuhuş pazarlığı yaparak tuzağa düşürdükleri belirlenen dolandırıcılar, polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

İddiaya göre, gözüne kestirdiği bir erkeğin yanına yaklaşan kadın, ona iltifatlarda bulunarak "Oğlum Allah nazarlardan saklasın, sahibine bağışlasın seni, bir şey söyleyeceğim bayan ihtiyacın var mı senin? Bayan ihtiyacın yok mu? Güzel bayanlarım var, göndereyim seni.

"100 LİRADA BURADA VERİYORSUN, 100 LİRA BAYANA VERİYORSUN"

100 lira burada veriyorsun, 100 lira bayana veriyorsun. Bir saat kalıyorsun. Anahtarı getiriyorum. Özbek var, yabancı var. Yer şurada 200 metre ilerisi. 5 tane kız var, seçme hakkın var" diyerek fuhuş pazarlığı yaptı.

FAL BAKTIĞINI SÖYLEDİ AMA...

Kameraları görünce gerçeği anlayan kadın suçlamaları inkar edip ortalığı birbirine kattı. Polis tarafından gözaltına alınan kadın, kurtulmak için fal baktığını öne sürdü.

FUHUŞ BAHANESİYLE GASP

Kadınların fuhuş bahanesiyle insanları kandırıp gasp ettiği, bu yöntemle çok kişiyi tuzaklarına düşürdükleri ortaya çıktı. Vatandaşlar kadınların daha çok yaşlıları tercih ettiğini söyledi.

Editör: TE Bilisim