İstanbul’da akıl almaz bir olay meydana geldi. Üniversiteli bir genç, polis kılığına girerek kız arkadaşının intikamını almak isterken peşine düştüğü torbacılar tarafından kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü.

İNTİKAM ALMAK İÇİN SAHTE POLİS OLDU!

Şili doğumlu Türk üniversite öğrencisi Sebastian Aziz Çelikbaş’ın kız arkadaşı torbacı operasyonunda gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. Olayı duyan Çelikbaş, intikam planı yaptı. Polis yeleği giyip kimlik çıkaran genç Türk, torbacıları aramaya başladı.

UYUŞTURUCU SATICILARI KURŞUN YAĞDIRDI

Telsizle gezerken bir kişiye rastlayan Çelikbaş ile uyuşturucu torbacısı arasında yaşanan tartışmanın ardından kavga çıktı. Kısa sürede kavgaya gelen torbacının arkadaşları Çelikbaş’a peş peşe ateş etti. Genç adamı kurşun yağmuruna tutan 6 kişi olay yerinden kaçtı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Şili medyasına da haber olan olayda kurşunlanan Çelikbaş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ALTI ŞÜPHELİDEN ÜÇÜ TUTUKLANDI!

Cinayetin ardından polis soruşturma başlattı. Olayın ardından başlatılan soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri, şüphelileri belirledi. Gözaltına alınan şüphelilerden üçü tutuklandı.

Editör: TE Bilisim