Ekran Haber'den Başak Bilgin'in Haberine göre, Esenyurt'ta yabancı uyruklu vatandaşlar ve başka bir grup arasında arasında kavga çıktı. Kavgadan kaçmaya çalışan taraflardan biri olay yerindeki markete girerek sığınmaya çalıştı. Ancak karşı grubun da markete gelmesiyle kavga giderek büyüdü.

 

MARKET SAVAŞ ALANI!

">

Önce marketi savaş alanına çevirdiler. Ardından da o gruptan biri bıçak göstererek market sahibine saldırdı. İçeride korku dolu anlar yaşanırken, yabancı uyruklular olay yerinden uzaklaştı.

ÖNCE KAVGA SONRA GASP!

İki grup arasında kavga edenlerden bir tanesi elinde bıçakla tekrardan markete tekrar girdi. İddiaya göre bu sefer hedefinde kasadaki paraları almak vardı. Tezgahın önünde duran tezgahı açan şüpheli paraları hızlıca toparladı ve olay yerinden kaçtı.

SERBEST BIRAKILDILAR!

Yaşadığı korku dolu anların ardından market sahibi hemen polise gitti ve gasp edildiğini söyledi. Ekipler hemen olay yerine gelerek güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Esenyurt Polis Merkezi Suç Araştırma Ekipleri ise o gaspçıları kısa sürede yakaladı ve gözaltına aldı. 18 yaşından küçük gaspçılar işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Editör: TE Bilisim