İstanbul Eyüpsultan'da, annesi, babası ve engelli kardeşiyle birlikte yaşayan kiracı, 1 yıl önce 3 bin 500 liraya daire kiraladı. Ocak ayında kira sözleşmesi sona erdi. Ev sahibinden yeni bir ev bulana kadar süre istedi. Ev sahibi ise o süre için 2 kat fazla kira parası talep ederek, 5-6 ay içerisinde kiracısının dairesini boşaltmasını istedi.

'ELEKTRİK SAYACINI SÖKTÜRDÜ'

Kiracı ise ‘kiraya yüzde 30 zam yapalım’ teklifinde bulunarak 4 bin 500 lirayı ev sahibinin hesabına yatırdı. Hesabına gelen kira miktarını az bulan ev sahibi ise, “Benimle dalga mı geçiyorsun?” mesajını attıktan sonra aynı gün içinde kiracısının elektriğini kesti. Babasının ‘elektrik yok’ demesi üzerine yöneticiyi arayan kiracı “Binada sorun mu var?” sorusunu sorduğu yöneticiden “Sizin sayacınız söküldü, ev sahibi geldi sizin çıkacağınızı söyledi” aldığı cevapla şoka uğradı.

NOT BIRAKTI

Kiracı durumu fark edip yeni sayaç taktırdı. Yeni sayaç takıldığını duyan ev sahibi ise, yanına usta alarak sayacı birkez daha söktürdü ve not bıraktı.

'EVİM GASBEDİLMİŞTİR'

Notta, evim gasbedilmiştir, kiracılarım daireyi boşaltmıyor. Sayacı yeniden takacak olan bir elektrikçi varsa ona da dava açarım. İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim