İstanbul’da gurbetçi bir aileye ait ev madde bağımlıları tarafından soyuldu.

MADDE BAĞIMLILARI EVİ TALAN ETTİ!

İddiaya göre; Almanya’da yaşayan Dinçtürk ailesinin yıllarca çalışıp birikimleriyle satın aldığı daireye giren madde bağımlıları geride bir enkaz bıraktı.

EVDEN GERİYE HARABE KALDI!

Eve kontrole gelen gurbetçi ailenin akrabaları, madde bağımlılarıyla karşılaştı. Kapıyı kilitleyen ev sahibinin akrabaları polise haber verdi. Ama madde bağımlıları pencereden kaçıp uzaklaştı. Evden kaçan madde bağımlılarının geride bıraktığı enkazı gören akrabalar, gözlerine inanamadı. Çünkü madde bağımlıları evin içindeki yatak, buzdolabı gibi tüm eşyalar hurdaya çıktı.

PARA EDECEK HER ŞEYİ ÇALMIŞLAR!

Polis ekipleri olayın ardından evde inceleme yaptı. Evleri darmadağın edilip para edecek her şeyi çalınan Dinçtürk ailesi, evlerini bu hale getiren madde bağımlılarının yakalanmasını istiyor.

“ŞOKE OLDUK”

Evdeki bütün eşyaların sıfır olduğunu belirten gurbetçi Dinçtürk ailesinin yakınları olaya ilişkin yaptıkları açıklamada “Ablam yurt dışında oturuyor. Bazen kontrole geliyoruz. Buraya geldim kapıları ikisi de kırık içim yemedi ağlayarak döndüm geriye. Burada uyuşturucu maddeler falan kullanmışlar. Hiçbir şey bırakmamışlar. Yağmalama gibi bir şey. Şoke olduk, ne diyeceğimi bilmiyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim