Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan bir tekel bayisinde akılalmaz bir hırsızlık olayı yaşandı. Tekel bayisine giren 5 genç, işletme sahibini de oyalayarak dükkandaki malzemeleri çalmaya başladı.

İçeri girdikleri gibi görünürdeki çakmak, kuruyemiş ve puro kesicilerden çalmaya başlayan hırsızlar, birkaç ürünün de fiyatını sorarak dikkat çekmemeye çalıştı. Bir kişi markete girdiği gibi 100 liralık bir çakmağı alarak cebine attı. Ardından bir diğer hırsız ise puro kesiciyi ilk denemesinde alamadı. Ancak ikinci denemesinde yerinden çıkardığı 2 bin 500 liralık puro kesiciyi çalmayı başardı. Yaklaşık 300-400 liralık alışveriş yapan 5 hırsız, malzemelerle birlikte marketten çıktı.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİNDEN BULDU

Bir süre sonra puro kesicinin yerinde olmadığını fark eden işletme sahibi, kamera görüntülerini izleyince şoke oldu. İş yeri sahibi, incelemesinde alışveriş bahanesiyle markete gelen 5 kişinin hırsızlık yaptığını tespit etti.

İŞ YERİ SAHİBİ ŞİKAYETÇİ OLDU

İşletme sahibi, yaklaşık 10 bin liralık hırsızlık yaptığı belirlenen şüphelilerden şikayetçi olarak yakalanmalarını istedi.

Editör: TE Bilisim