İstanbul'da geçtiğimiz gün ilginç bir olay yaşanmış, çöp konteynerleri üzerine bırakılan bir araç gündem olmuştu. Bir aracın kendi yerine park edildiğini öne süren ve duruma öfkelenen iş yeri sahibi site yönetimini ya da polisi aramak yerine akıl almaz bir yöntem seçerek otomobili forkliftle kaldırıp çöpe attı.

ARABASI ÇÖPE ATILAN ADAM KONUŞTU

Aracın sahibi Abdülkerim Fırat başına geleni arkadaşlarından öğrendi. Otomobili forkliftle çöpe atılan Abdülkerim Fırat, Türkiye’nin konuştuğu olay hakkında ilk kez konuştu. Fırat, gündeme bomba gibi düşen görüntülerin ayrıntılarını anlattı.

TRAJİKOMİK OLAYIN AYRINTILARINI ANLATTI

Trajikomik olaya konu olan aracın sahibi Abdülkerim Fırat, "Orada bir Şahin değil de lüks bir araç olsaydı bunu yapamazlardı. Benim aracımı hor görerek bunu yaptılar" dedi.

"BENİM ARACIMI HOR GÖRDÜLER, ŞİKAYETÇİYİM”

Nakliye işi yapan Abdülkerim Fırat, şaşkına çeviren olayla ilgili "Aracımın başına böyle bir şey geleceğini bilsem öyle bir şey yapar mıyım? Plakamı sorgulatıp aileme ulaşabilirlerdi. 1,5 saatte benim arabamın başına bu olaylar geldi. Aracı o halde görünce beynimden vurulmuşa döndüm. Kim ister aracını o halde görmeyi, dalga konusu oldu bir de. Orada bir Şahin değil de lüks bir araç olsaydı bunu yapamazlardı. Benim aracımı hor görerek bunu yaptılar zaten. Çöp kutusunun üstüne attıkları için alt tabanında ezilmeler var tabi, şikayetçiyim" dedi.

Editör: TE Bilisim