Müzik kariyerini Belçika'da sürdüren şarkıcı Osean, son klibinin tanıtım çalışmaları için bir yapım şirketiyle anlaştı. 200 bin lira harcayarak klip çekimi yaptığını açıkladı. Sosyal medya PR danışmanlığı, YouTube kanalı dahil olmak üzere bütün müzik kanallarında klibinin yayınlanması ve radyo kanallarında şarkısının olacağına dair söz aldı. 

'200 BİN LİRA GÖNDERDİ'

Anlaşmaya vardıktan sonra Osean'ın menajeri Emine öksüzoğlu, yapım şirketine ilk ödemeyi gerçekleştirerek 200 bin lira para gönderdi. Kalan ödemeyi de vaat edilen hizmetler gerçekleştikten sonra yapacak olduğunu ifade etti. Fakat şirket tarafından 1 ay boyunca oyalandı.

ŞİRKETLE İLGİLİ ÇOK FAZLA ŞİKAYET VARDI

Şüphe uyandıran durumun ardından, bir araştırma içerisine girdiklerini belirterek, sosyal medyada yapım şirketi ve onun sahibi ile alakalı birçok şikayet bulunduğunu fark ettiklerini söyledi. 

NUMARASINI ENGELLEDİLER

Dolandırıldığını fark eden şarkıcı, sözde yapım şirketini aradığını, parasını geri isteyeceğini fakat sözde şirketin, "Türkiye'de hak hukuk adalet varsa git savcılığa başvurunu yap, alabilecek misin bakalım benden bu parayı" dediğini açıkladı. Bu konuşmadan sonra telefonlarına hiç cevap alamadığını, kişilerin numarasını engellediğini belirtti.

TÜRKİYE KONSERLERİ İPTAL OLDU

Gerekli tanıtım çalışmaları yapılmayan ve klibi yayınlanmayan şarkıcının Türkiye konserleri de iptal oldu. Manevi olarak çok yıprandığını ve maddi anlamda çok fazla kayıpları olduğunu dile getirdi.
 

Editör: TE Bilisim