Şalvarlı bir kadın Sultanbeyli çevresindeki marketlere dadandı. Her girdiği marketten iddiaya göre yaklaşık 2 bin liralık ürün çalan yaşlı kadın son vurgununda yakayı ele verdi.

YÜRÜYEN ALIŞVERİŞ SEPETİ!

Özellikle pahalı ürünlerin olduğu reyonlara gelip hırsızlık yapan yaşlı kadın, akıllara durgunluk verdi. İçine giydiği şalvara düzenek kuran hırsız, alışveriş arabasından destek alarak ürünleri hazırladığı sepetine attı. Son anda güvenlik kamerasını fark eden kadın hırsız, ürünleri bırakmak isterken başarılı olamadı.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI AMA...

Hırsızlık olayını güvenlik kamerasına anbean kayıt edilirken, alışveriş arabasıyla işe koyulan hırsız suçüstü yakalandı. Esnaf ve çalışanları bıktıran yaşlı kadın, iddiaya göre her şikayetten sonra serbest kalmıştı.

Yaşanan hırsızlık olayına isyan eden esnaf, ''Şikayet etsek hiç bir karşılığını alamıyoruz. Sık sık yapıyorlar bu hırsızlığı, en sonunda işi bırakacağız. Değerli olan ürünleri çok iyi biliyor, o ürünleri vücuduna dolduruyor ve gidiyor. Arabayı dayanak olarak kullanıyor ve düzeneğinde çuval olduğu için ağırlık yapıyor. O esnada hazırladığı düzeneğe eşyaları dolduruyor'' dedi.

Editör: TE Bilisim