İstanbul’un Esenler ilçesinde hırsızlara para dolu çantasını kaptıran Zülkif Altıparmak, yaşadığı korku dolu anları anlattı.

900 BİN LİRAYI ALIP KAÇTILAR

Geçtiğimiz gün yaşanan olayda kargo firması sahibi Altıparmak, müşterilerin parasını çekmek için bir bankaya gitti. Parayı çektikten sonra çantaya koyan Altıparmak, bankadan çıkıp aracına doğru gittiği sırada motosikletli gaspçıların saldırısına uğradı. Gaspçılardan biri motosiklette beklerken diğeri ise Altıparmak’ın önünü kesti. Kasklı gaspçı Altıparmak’ı bacağından vurarak elindeki para dolu çantayı alıp motosikletle kayıplara karıştı.

BACAĞINDAN VURUP SOYDULAR!

Gaspçının bacağından vurduğu Altıparmak, kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekiler ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Altıparmak hastaneye kaldırıldı.

‘ÇANTAYI VER SIKARIM’

Olayın ardından gaspçıların kimliğini kısa sürede belirleyen polis ekipleri, saldırganların yakalanması için çalışmalarını sürdürürken gaspçılar tarafından yaklaşık 900 bin lirası çalınan Altıparmak, yaşadığı dehşeti anlattı. Şehrin göbeğinde soyulan Altıparmak, “Her şey 10 saniyede oldu. Bana ait olan şirketin parasını müşterilere ödemek için çektim. Bir anda biri geldi ‘Çantayı bırak’ dedi. Silahı gördüm, ‘çantayı ver sıkarım’ dedi. Ben kendimi geriye çektim yani çantayı vermemek için. O anda işte silahı ateşledi beni de itti çanta elimden düştü aldığı gibi kaçtı bu yani.” dedi.

Editör: TE Bilisim