Ekran Haber'den Başak Bilgin'in haberine göre, bir televizyon programının "Popstar" yarışmasında 2. olan Sevcan Dalkıran'ın, 2016 yılında Azeri Uzeyir Mehdizade ile düet yaptığı ve klipsiz şekilde 100 milyon izlenmeyi aşan 'Ay Balam' adlı şarkısının akustik versiyonun yorumlayarak start veren Dalkıran, 12 gün gibi kısa bir sürede 300 bin izlenmeye ulaşmasının ardından akustik proje serisinin ikinci şarkısında  'Ben Bilmem' diyor…

">

YOUTUBE KANALINDA YAYINDA!

Daha önce Ebru Yaşar' dan dinlediğimiz 'Ben Bilmem'in söz ve müziği Özlem Güneykaya'ya ait. Şarkının düzenlemesini, mix ve masteringini Celil Yavuz üstlenirken klibini ise Uygur Akkaya çekti. Yapımcılığını Noah Entertainment ' in üstlendiği Sevcan Dalkıran 'ın cower akustik  projesinin 2. si 'Ben Bilmem'in video klibi, Sevcan Dalkıran’ın Youtube kanalında sevenleriyle buluştu.

Sevcan Dalkıran:

"İlk hikâyem 2016’da katılmış olduğum Türkiye popstar yarışmasıyla başladı. 2. oldum. Akabinde, Haliç Üniversitesi Türk müziği konservatuar’ını burslu olarak bitirdim, daha sonra Ses’de ileri icra bölümünde Master eğitimimi tamamladım. Yaklaşık 7 sene  boyunca birçok majör televizyon kanalında orkestra solistliği yaptım. İşin mutfağında yer almak müthiş bir deneyimdi.

''Söz ve beste yapısındaki doğallık kalbe dokundu''

“Ay Balam” şarkımın bu denli ivme kazanacağını tahmin etmemiştim.Tahminimden fazla popüler oldu.Şarkının Klipsiz YouTube linklerini baz alırsak 100 milyonun üzerinde izlendi. Söz ve beste yapısındaki doğallık kalbe dokundu diye düşünüyorum. Şarkının akustik versiyonu için de harika dönüşler alıyorum. Halkın ve müzik sektörünün dikkatini çekmeyi başardık. Djital mecrada da tatlı tatlı ilerliyoruz.

SEVENLERİNE SİNGLE MÜJDESİ!

#SadeceSevDim projesinde 6 tane cover şarkı seslendirdim. Bir hafta önce de Ben Bilmem cover yayınlandı. Söz ve müziği sevgili arkadaşım Özlem Güneykaya’ya ait güzel bi aşk şarkısını kendi yorumumla seslendirmeye çalıştım. Geri dönüşler için müthiş mutlu hissediyorum. Yeni akustik şarkımız 17 Şubat’da gelicek. Mart ayının sonu gibi tekli sıngle çalışmam sizlerle olacak." İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim