Ekran Haber'den Başak Bilgin'in haberine göre, İstanbul Sultangazi'de yaşayan Faruk Tekin, daha önce aralarında tartışma çıkan dünürleri tarafından sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. 

SALDIRGANIN KİMLİĞİ ŞOKE ETTİ!

Sultangazi'deki evinden işe gitmek için çıkan Tekin, olacaklardan habersizdi. İş yerine yürüdüğü esnada o şüpheli saldırgan, Faruk Tekin'e pusu kurmuştu. Bir süre takip ettikten sonra saldırgan silahını çıkararak, kaldırıma çıkan Tekin'e  defalarca ateş etti.

DÜNÜRLER ARASINDAKİ TARTIŞMA KANLI BİTTİ!

İlk başta torpil atıldığını sanan Tekin, bacağının burkulmasıyla vurulduğunu anladı. Saldırganın kim olduğunu göremeyen mağdur genç, şüphelinin kimliğinin ortaya çıkmasıyla ise şoke oldu.

İddiaya göre Faruk Tekin'i dünürleri vurmuştu. Bu duruma inanmak istemeselerde, silahlı saldırı olayında, Tekin ailesi dünürlerini suçladı. Eski sağlığına kavuşamama ihtimali olan Faruk Tekin, adaletin yerini bulmasını istiyor.

AİLE KARARA İSYAN ETTİ!

Faruk Tekin'i yaralayan dünürleri Sultangazi polisi tarafından kısa sürede yakalandı ve çıkarıldıkları mahkemece serbest kaldı. Bu duruma isyan eden Tekin ailesi, ellerinde kanıtlarının olduğunu ve şüphelilerin kısa sürede yakalanmasını istediklerini belirtti.

Editör: TE Bilisim