İstanbul Esenler'de akıllara durgunluk veren otomobil hırsızlığı, vatandaşın korkulu rüyası oldu. İddiaya göre, oto tamircisinin verdiği siparişleri çalarak ucuz miktara satan hırsızlar tornavidayla yan kapıyı açarak hayalet göstergeyi, sonra da bir başka vatandaşın aynalarını çaldı. Şikayet üzerine olayı mercek altına alan polis ekipleri, olayın sıradışı detaylarına ulaştı.

OTO TAMİRCİ HIRSIZLARA LİSTE VERDİ

Yükte hafif pahada ağırı değil, tamircinin listesindekini çalan hırsızların ön sipariş yöntemiyle yaklaşık 1 milyon 500 bin liralık vurgun yapıldığı öğrenildi.

Mağdur araba sahipleri, '' Adamlar üç kişi gelip bakıyorlar, ardında da aynaları 30 saniyede söküyorlar. Oto tamircisi sipariş veriyor, bunlar da gelip çalıyorlar.  İki tane aynaya 20 bin ödeyeceğiz ama bin liraya satıyor onlar. O gece yaptıkları vurgun 1 milyon 500 bini bulmuştur'' dedi.

Atışalanı Polis Merkezi ekipleri sipariş üzerine hırsızlık yaptıran oto tamircisi dahil olmak üzere şüphelileri kıskıvrak  yakalanırken, bu kadarına pes dedirten zanlıların tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi

Editör: TE Bilisim