Antalya'da şirket çalışanı bir kadın kendisinin fotoğraflarının H.G. tarafından 18 yaş üstü sitelerde paylaşıldığını belirtti. Şirket sahibi ise 7 yaşındaki kızının fotoğraflarının H.G tarafından müstehcen sitelere koyulduğunu aktardı. Defalarca yakalanıp serbest bırakılan kadın yine tutuklanmayınca mağdurları isyan etti.

KABUSU YAŞATTI

İddiaya göre H.G. takıntılı olduğu kim varsa hepsine şantaj yaparak, çocuk, kadın demeden onlarca kişinin kabusu oldu. Sağlık hizmetleri veren bir şirkette çalışan H.G. uygunsuz davranışları yüzünden 1,5 yıl önce işten çıkarılmıştı. Hedefinde hem patronu hem de çalışanlar vardı. Aslında bu ilk değildi, kimin hayatına girdiyse para koparabilmek için korkunç saldırılarda bulundu. H.G.'nin mağdur ettiği bilinen 40 kişi arasında şirketin sahibi  ile şirket çalışanı da vardı.

Çıplak fotoğraflarını paylaşırım dedi kadın, çocuk herkese iğrenç şantaj  yaptı - Internet Haber

ÇOCUK KADIN DEMEDİ, DUR DURAK BİLMEDİ

Mağdur çalışan, H.G.'nin daha önce evini kurşunlattığını, kendisini terörist olarak gösterdiğini ifade etti. Kendisi adına hesaplar açıldığını söyleyen kadın, fotoğraflarının 18 yaş üstü sitelerde paylaşıldığını belirtti. Şirket sahibi ise 7 yaşındaki kızının fotoğraflarının H.G. tarafından müstehcen sitelere koyulduğunu ve paylaşımlar yapıldığını aktardı.

SERBEST BIRAKILDI

16 suçtan aranan ve 52 suç dosyası bulunan H.G. daha önce defalarca yakalanmış ve serbest bırakılmıştı. H.G. son olarak Antalya'da saklandığı adresinde yakalandı ve yine serbest bırakıldı. Mağdurları ise yaşanan duruma  isyan etti.
 

Editör: TE Bilisim