Eski milli futbolcu Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber'in köpeği oli, tıraş için gittiği veterinerde öldü, ortalık karıştı.

IŞIL REÇBER HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Yıllardır köpeğini traş ettirmek için aynı veterinere götüren Işıl Reçber, bu kez farklı bir veterinere götürünce hayatının şokunu yaşadı. Köpeğini traş için veterinere bıraktığını ve 1,5 saat sonra alacağını belirten Reçber, yıkama esnasında bir sıkıntı olduğunu ve Dolly’nin şok geçirdiğini öğrendi.

"VETERİNER OYALADI" İDDİASI

Işıl Reçber, veterinerin “Işıl hanım burnundan hafif bir kan geldi, olabilir bunlar. Hiç merak etmeyin şu anda kontrolümüz altında birazdan traşını da yapacağız” diyerek kendisini oyaladığını iddia etti.

"İZİN ALMADAN İLAÇ VERMİŞLER"

Işıl Reçber, yaşanan duruma “Bu arada biz öğreniyoruz ki belli kortizonlar veriyorlar, ilaçlar veriyorlar ve adrenalin yapıyorlar ve benim bundan hiç haberim yok. Hiçbir şeyin iznini almadan entübe ediyorlar” sözleriyle tepki gösterdi.


Işıl Reçber'in ölen köpeği: Dolly

BAŞINDAN AŞAĞI KAYNAR SULAR DÖKÜLDÜ

Veteriner ‘gelmenize gerek yok’ dedi ama iş ciddiydi. Köpeği Dolly’nin öldüğünü öğrendiğinde başından aşağı kaynar sular dökülen Reçber, konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Öncelikle çok çok üzgünüm, sabaha kadar uyuyamadık zaten. Dün çocuğumuzu köpeğimizi kaybettim. ‘Köpek yıkanırken şok geçirdi ve kaybettik’ diyorlar. Çok canım yanıyor, bunlar evimizin, aileden birer parçaları. Diğer köpeğim de bu sabah o olmayınca bunalıma girdi” ifadelerini kullandı.

VETERİNER HEKİM KENDİNİ SAVUNDU

Işıl Reçber’in ihmalle suçladığı veteriner ise “yaptığımız müdahaleden işlemlerden tamamen yüzümüz ak” diyerek iddiaları yalanladı.

REÇBER, ŞİKAYETÇİ OLACAK

Köpeğinin ölümünün ardından ihmalle suçladığı veteriner hekimden şikayetçi olacağını ve yasal süreci başlatacağını belirten Reçber, son olarak “bizler hekimlere güvenerek çocuğumuzu, canımızı teslim ediyoruz. Sonra da bize ölmüş cesedi teslim ediliyor” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim