2016 yılında Türkiye güzellik kraliçesi seçilen Sibel Demiralp’in yeni taşındığı evde başı komşusuyla derde girdi. Genç kadın 7 ay önce Ataşehir’deki lüks bir siteye taşındı ve taşındıktan sadece üç gün sonra alt komşusu gürültü yaptığı gerekçesiyle güvenliği arayıp Sibel Demiralp’i şikayet etti. Mağdur olan Türkiye güzeli, “Telefon geldi, evden gürültü geliyor diye ama ben evde yoktum. Yanlış anlaşılmadır diye umursamadım” dedi.

“EVE GELEN KİRACILARIN HEPSİNE AYNI ŞEYİ YAPIYOR”

Ardı arkası kesilmeyen şikayetler hakkında “Sadece kendisi şikayetçi benden. Karşı komşum, yan komşum değil sadece alt komşum duyuyor” diyen Sibel Demiralp alt komşusunun şu an yaşadığı eve gelen kiracıların hepsine aynı sorunları yaşattığını da ekledi.

“KAPIMA DEFALARCA VURDU VE BENİ ÖLDÜRECEĞİNİ SÖYLEDİ”

İpler ise bir gece alt komşusunun kapıya dayanmasıyla koptu. Sibel Demiralp evde bir arkadaşıyla birlikte oturuyordu. Alt komşusu yukarı çıkıp hem kapısını tekmeledi hem de tehditler savurdu. Korku dolu anlar yaşayan genç kadın “Tekme izleri hala duruyor. Kapıma defalarca vurdu ve beni öldüreceğini söyledi. Ben kalp hastasıyım. Panik atağım tuttu” dedi.

TÜRKİYE GÜZELİ VE ALT KOMŞUSU KARAKOLLUK OLDU

Dehşete düşüren olay sonucu polisi arayan Sibel Demiralp ve alt komşusu karakolluk oldu. Hala yaşananların etkisinde olan Türkiye güzeli “Yukarı çıkmadım diyor ama güvenlik kameraları kayıttaydı. Polislerin yanında bana saldırmaya kalkıştı. Ben gerçekten çok korkuyorum ve evden dışarı çıkamıyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim