Ekran Haber'in edindiği bilgilere göre, İstanbul’da akıllara durgunluk bir vicdansızlık yaşandı. İddiaya göre, 16 yaşındaki çocuk, iş dönüşü amcası tarafından zorla arabaya bindirildi. Cani amca arabaya bindirmeden hemen önce de yeğenini darbetti.

">

CANİ AMCA DEHŞET SAÇTI!

Olayı gören annesi araya girmeye çalıştı ama bu seferde şiddetin mağduru o oldu. Kavganın şiddeti büyürken, tekme ve yumruklar havada uçuştu.

DEHŞETİN BOYUTU GİDEREK ARTTI!

İddiaya göre, babası ve amcasından dakikalarca şiddet gören 16 yaşındaki çocuk, darbediltikten sonra ormana götürülüp gömülmek istendi. ‘Neden eve geç geliyorsun?’ dayağı akıllara durgunluk verirken, mağdur edilen genç korkudan ne yapacağını bilemedi.

EMNİYET GÜÇLERİ GENCİ ÖLÜMDEN KURTARDI!

Olay yerine gelen polis ekipleri, zavallı genci ölümden son anda kurtardı. Yaşadığı dehşet sonrası psikolojisi bozulduğu iddia edilen gencin annesi ise duruma isyan etti. 

''BENİM CAN GÜVENLİĞİM YOK''

Ekipler tarafından gözaltına alınan baba ve kardeşi mahkeme çıkarıldıktan sonra serbest bırakıldı. Can güvenliklerinin olmadığını söyleyen anne, “Benim can güvenliğim yok, bir şey olursa bize sebebi onlardır” dedi.

Editör: TE Bilisim