İstanbul Beykoz’da yaşayan Betül Eroğlu’nun kedisi Gölge üçüncü kattan düştü. Yaralanan kedisini veterinere yetiştirmek isteyen kadın ve taksici arasında ‘alerji’ tartışması çıktı. Tansiyon kısa sürede yükseldi. Taksi şoförü ise inat etti, tüye alerjisi olduğunu söyleyerek kediyi taksiye almadı. Çaresiz kadın, kedisi Gölge’yi komşusunun aracıyla veterinere götürebildi.

GÖLGE, ÜÇÜNCÜ KATTAN DÜŞÜP YARALANDI

Betül Eroğlu’nun evladı yerine koyduğu kedisi 3. Kattan aşağı düştü. Panikleyen genç kadın, kedisi Gölge’yi hemen pusetine koyarak kendisini dışarı attı. Vakit kaybetmeden bir taksi çağırdı ama gelen taksi şoförü Eroğlu’na hayatının şokunu yaşattı. Onları taksiye almayarak akılalmaz bir bahane öne sürdü.

“ALERJİM VAR” DEDİ, GAZA BASIP GİTTİ!

Tüye alerjisi olduğunu söyleyen taksi şoförü ve genç kadın arasında tartışma çıktı. Kedi, pusetin içinde olmasına rağmen taksiye almayı reddeden şoför kendisini “Kedi yani 3. kattan da düşse 4. kattan da düşse 4 ayak üzerine düşer” diyerek savundu.

“SONUÇTA BU DA BİR CAN”

“Sonuçta o benim oğlum yerinde çok fazla panik yaşadım. Çok korktuk. 15 dakikalık gideceğimiz bir yol ne kadar alerjisi de olsa götürebilirdi. Böyle bir durum yaşanması bizi çok üzdü sonuçta bu da bir can” diyen genç kadın, olayın ardından kedisi Gölge’yi komşusunun aracıyla veterinere yetiştirebildi.

Editör: TE Bilisim