İstanbul’un Kartal ilçesinde yaşayan Hatice Ayhan isimli yaşlı bir kadın, pazardan döndüğü sırada hiç ummadığı bir anda boynundaki altın zinciri gaspçılara kaptırdı.

VİCDANSIZLAR İŞ BAŞINDA!

Pazara gidip kendisine bir tişört aldıktan sonra dönüşte önünü bir kadının kestiğini belirten Ayhan, dolandırıcıyla yaşadığı diyaloğu şu şekilde anlattı:

‘Ay, teyzeciğim teyzeciğim’ dedi. Ben de durdum, ‘ne oldu’ dedim. Kız ben seni tanımıyorum ya ben seni tanıyorum. ‘Sana bir şey söyleyelim’ dedi. ‘Biz bir daire aldık, üç bin lira arttı bunu bir hayır sahibine vereceğiz’ dediler."

''ALTIN ZİNCİRİMİ ÇEKTİ, KOPARDI, KAÇTI''

Konuşmanın ardından Hatice Ayhan, kadına “sen dolandırıcısın benim yakamı bırak” dedi ancak dolandırıcı yaşlı kadının yakasını bırakmayarak onunla konuşmaya devam etti. Dolandırıcı kadınlar önce gider gibi yaptı ama apartmandan gireceği sırada tekrar yaşlı kadının karşısına çıktılar. Apartmandan içeriye adımını attığı anda gaspçılar, kızlarının ve torunlarının para biriktirerek hediye ettikleri 22 ayar altın zinciri yaşlı kadının boynundan kopararak kaçtılar.

Yaşadığı korkuyu unutamayan Hatice Ayhan, torununun hatırasını çalan gaspçıların yakalanmasını istedi.

Editör: TE Bilisim