İstanbul’da 5 yaşındaki bir çocuk belediyenin park edilmesin diye yolun ortasına çaktığı demirler yüzünden ölümden döndü.

YOLDAKİ ÖLÜM TUZAĞI!

Talihsiz olay Beşiktaş ilçesine bağlı Teşvikiye Mahallesi’nde Barakalar Sokak’ta yaşandı. Geçtiğimiz gün sokakta arkadaşlarıyla birlikte maç yapan Muhammet, kaçan topun peşine düşünce bir anda dengesini kaybedip akıl almaz bir kaza yaşadı.

YERE ÇAKILAN DEMİRE BAŞINI VURDU!

Küçük çocuk, İddiaya göre araçlar park etmesin diye belediye tarafından yere çakılan demirlere başını çarptı. Yüzü kanlar içinde kalan Muhammet’in yardımına çevredeki insanlar koştu. Yaralanan küçük çocuk hemen hastaneye kaldırıldı.

KÜÇÜK MUHAMMET ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Alnına 4 dikiş atılan Muhammet ve ailesi bayram öncesi yaşadıkları kötü kaza yüzünden buruk bayram geçirirken yerdeki demirler ise hala sökülmedi. Yaşadığı dehşetin ardından konuşan küçük çocuk, “Topun peşindeydim düştüm. Düşünce yaralandım” derken oğlu ölümden dönen baba “Hangi çağda yaşıyoruz acaba, bu demirlerin yere çakılması nedir acaba?” diyerek isyan etti.

“GÖZÜNE GİREBİLİRDİ”

Yaşadıkları durumun çok kötü bir şey olduğunu belirten Muhammet’in babası, olayı duyduğunda işte olduğunu belirterek şunları dile getirdi: “Ben işteydim telefon çaldı Muhammet Ali’nin yere düştüğünü öğrendim ben. Yerimden kalkamadım o anda. Koştura koştura geldim, felaketi gördüm zaten. Daha kötüsü tabi olabilirdi sonuçta baş yani, gözüne de girebilirdi başına da girebilirdi.”

Editör: TE Bilisim