Özgecan Sırma, İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcılığı ve Medya İlişkileri Başkanlığına atandı. Hayatı merak konusu olan Özgecan Sırma kimdir? Özgecan Sırma nereli? Özgecan Sırma kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

ÖZGECAN SIRMA KİMDİR?

Özgecan Sırma, avukat ve akademisyendir. Özgecan Sırma, 1992 yılında Antalya’da doğdu. 2014 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Aynı Üniversitede Özel Hukuk Tezli programında yüksek lisansını bitirdi. Yoksulluk ve İştirak Nafakası isimli kitabını kaleme aldı ve Şubat 2022 tarihinde satışa sunuldu. Halen 2015 senesinde kurmuş olduğu Sırma Hukuk Bürosu’nda serbest avukatlık yapmakla beraber, mezunu olduğu İstanbul Kültür Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır.

Siirtli Hemşehrimiz Akademisyen Av.Özgecan Sırma, İstanbul’dan Milletvekili Aday Adayı Oldu

ÖZGECAN SIRMA'NIN SİYASİ KARİYERİ

İYİ Parti'den önceki seçimlerde Özgecan Sırma, İYİ Parti İstanbul milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunmuştu. Özgecan Sırma bugün, İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcılığı ve Medya İlişkileri Başkanlığı görevine getirildi. Özgecan Sırma sosyal medya hesabından açıklama yaptı ve "İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcılığı ve Medya İlişkileri Başkanlığına sayın İl Başkanım Yücel Coşkun’un olurları ile atandım. Allah hakkı ile hizmet etmeyi nasip etsin." dedi.

Editör: Halide Tonga