Sinema ve dizi oyuncusu Özgü Namal, uzun yıllar ekranlardan uzak durmuş, magazin basınında ismi unutulmuştu ama dönüşü muhteşem oldu. Dizinin tanıtımı sonrası bir anda tüm gözlerin üzerine çevrildiği Özgü Namal, başörtülü kıyafetleriyle dikkat çekti.

Başrolünü Özcan Deniz’le paylaşacak olan Özgü Namal’ın “Kızıl Goncalar” dizisindeki rolü için tesettüre girmesi sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu. Özgü Namal’ın tesettürlü olarak oynayacak Kızıl Goncalar dizisinde nasıl bir role sahip olduğu da merak ediliyor.

ÖZGÜ NAMAL’IN KIZIL GONCALAR DİZİSİNDEKİ ROLÜ NE?

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünü paylaştıkları “Kızıl Goncalar” dizinin tanıtımı da ekranlarda yayınlanmaya başladı. Oyunculuk kariyerine 9 yıl gibi büyük bir ara veren Özgü Namal, “Kızıl Goncalar” dizisinde “muhafazakar bir ailenin gelini olan Meryem” olacak.

Necati Şahin‘in kaleminden ekranlara gelecek olan “Kızıl Goncalar” dizisinde Özgü Namal, Mert Turak‘ın karısı rolüne hayat verecek.

KIZIL GONCALAR DİZİSİNİN KONUSU NE?

Kızıl Goncalar dizisi, ekranlarda dönen tanıtımındaki tarikat-tesettür görüntüleri ve yayınlanacağı kanal sebebiyle hayli merak uyandırdı.

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz’in hayat verdiği Levent, “Kızıl Goncalar” dizisinde karşımıza seküler bir Atatürkçü olarak çıkacak.

Levent’in (Özcan Deniz) dizideki kaderi ise bir tarikata bağlı olarak mutaassıp bir hayat yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) kaderiyle kesişecek.

Kızıl Goncalar dizisi; fikir, dünya görüşü, inanç, yaşam biçimi gibi tüm konularda ayrılıkları bulunan insanların, söz konusu “evlat” olduğu zaman anne ve babalığın birleştirici gücüne vurgu yapacak.