CHP lideri Özgür Özel, CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Ankara'daki ofisinde ziyaret edecek. TV100’e konuk olan gazeteci Barış Yarkadaş ziyaretin detaylarını aktardı.

çzgür özel kılıçdaroğlu 1

BAŞ BAŞA GÖRÜŞECEKLER

Eski genel başkanlarının katılacağı yıl sonu yemeğine ilişkin detayları aktaran Yarkadaş şu açıklamalarda bulundu: Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'nin yedinci genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Ankara'daki ofisinde ziyaret edecek. Bugün (dün) Özgür Özel öğlen saatlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nu aradı ve kendisiyle görüşmek dediğini söyledi. Kemal bey de cuma günü uygun olduğunu Özgür Özel'e ifade etti. Özel ve Kılıçdaroğlu cuma günü muhtemelen saat 14.00 ya da 14.30 civarında Kemal beyin ofisinde buluşacaklar ve baş başa görüşecekler.

özgür özel kılıçdaroğlu

KILIÇDAROĞLU DENEYİMLERİNİ AKTARACAK

“Görüşmenin içeriği, bir nezaket ziyareti olacak. Özgür Özel, daha önce yaptığı açıklamalarda Kemal Bey'i ziyaret edeceğini ve ona saygıda, sevgide ve hürmette kusur etmeyeceğini ifade etmişti. Ayrıca, yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerin de yapılacağı belirtildi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun daha önce birçok yerel seçime katıldığı ve bu deneyimlerini aktaracağı ifade edildi” ifadelerini kullandı.

kilicdaroglu-kurultay-aa

4 İSİM AYNI MASADA

Özgür Özel'in ayrıca eski CHP genel başkanları Hikmet Çetin, Murat Karayalçın, Altan Öymen ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu bir yemekte buluşturacağı da gelen bilgiler arasında yer aldı. Bu yemekte, yerel seçim öncesi bir birlik ve beraberlik mesajı verilecek ve adı geçen siyasetçilerden partiye katkıda bulunmaları istenecek. Yemek, muhtemelen yeni yıl gelmeden bir yıl sonu yemeği şeklinde gerçekleşecek.

Editör: Zeynep Baş