31  Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere kısa bir süre kalırken, CHP lideri Özgür Özel, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Buradaki konuşmasında Meral Akşener'in CHP'ye yönelik sert sözlerine de yanıt veren Özel, millete faydası olmayan hiçbir tartışmanın içinde olmayacaklarını söyledi.

"MİLLETE FAYDASI OLMAYACAK TARTIŞMALARIN İÇERİSİNDE OLMAYACAĞIZ"

"Akşener'in açıklamalarını dikkatle takip ettim. Canı sağ olsun. Biz geçtiğimiz seçimde cumhurbaşkanlığına layık gördüğümüz Kemal Kılıçdaroğlu'na da, yardımcılığına layık gördüğümüz belediye başkanlarımızın da arkasındayız. Millete faydası olmayan hiçbir tartışmanın içinde olmayacağız. Muhalefetten gelen her laf için tek sözümüz; canı sağ olsun.

LÜTFÜ SAVAŞ İLE YOLA DEVAM

Lütfü Savaş'ın adaylığı hakkında da konuşan Özel,  "Üzerinde çalıştık, gereğini yaptık. Lütfü Savaş reklam filminde oynamak istemedi. Lansman toplantısında son güne kadar sahada olan bir anket istedik. Sayın Lütfü Savaş orada da yer almadı, anlayış gösterdi. Ertesi gün genel merkezimizde toplandık. MYK salonumuzda toplam 40 kişi oturduk. Bütün anketler değerlendirildi. Biz mesajımızı da aldık. Gece saat 03.00'te Lütfü Savaş'ın da yakınlarını kaybeden bir depremzede olarak, ilk gece yaptığı açıklamaları da not ederek, kendi özeleştirimizi de yaparak, Hatay'da sayın Lütfü Savaş ile yola devam etme kararı verdik" ifadelerini kullandı. 

Editör: Hakan Mutlu