Ekol Haber'den Dilek Yaman Demir'in özel haberine göre; 'Palalı Sabri' olarak bilinen Sabri Çelebi, dün gece uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Çelebi'nin bel altından 9 kurşun çıktığı, cinsel organının parçalandığı öğrenildi. Sabri Çelebi'nin öldürülmesinin ardından Irish Pub çalışanlarının da aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı. Cinayetle ilişkisi olduğu belirlenen Irish Pub sahibi Resul K. ve Cebrail K. hakkında arama kararı çıkarıldı.

ÖNCE DURDURDU SONRA SALDIRDI

Sabri Çelebi aracıyla giderken, Beyoğlu'nda bir kişi tarafından durduruldu. Aracı kullanan Çelebi'nin yanına gelen kişi ile Çelebi arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında şüpheli Çelebi'ye yumruk atmaya başladı. Ardından saldırganın arkadaşları da olay yerine geldi. Bu sırada saldırgan belinden çıkardığı silahla Çelebi'ye ateş etti. Yaralanan Çelebi kendi aracıyla hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Sabri Çelebi kurtarılamadı. 

ÇELEBİ'NİN ESKİ ORTAKLARINA YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

Saldırının ardından aralarında Irish Pub çalışanı iki çalışanın da olduğu 4 kişi gözaltına alındı. Çelebi'nin eski ortakları olduğu öğrenilen Irsih Pub sahipleri Resul K. ve Cebrail K.'nin cinayetle ilişkisi olduğu tespit edildi. İki kardeş hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Öte yandan Resul K.'nin iki gün önce yurt dışından geldiği tespit edildi.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu