Çok Güzel Hareketler 2 programındaki "Altın Baza Ödül Töreni" adlı skeçte Pınar Deniz'e gönderme yapıldığına yönelik iddia, oyuncunun hayranlarını ayaklandırdı.

'ÖDÜLÜ HAK ETMEYEN OYUNCU'

49. Altın Kelebek Ödül Töreni’yle ilgili skeçte; Kerem Bürsin 'Kerim Dursin', Aile dizisi 'Sülale' dizisi, Kıvanç Tatlıtuğ 'Branş Tatlışey', Serenay Sarıkaya 'Setenay Kayakaya' gibi isimlerle esprilere konu oldu. Skeçte 'Ödülü hak etmeyen oyuncu' kategorisinde 'Feri Solmuş' adlı oyuncu ödül aldı.

KOMBİNİ BENZETİLDİ

Ebru Yücel’in canlandırdığı Feri Solmuş karakteri, kaküllü saçları ve metalik parlak elbise ile ve kürkten oluşan kombiniyle, "Yargı" dizisiyle 2 sene üst üste En İyi Kadın Oyuncu Ödülü alan Pınar Deniz’in Altın Kelebek Ödül Töreni’nde giydiği kombine benzetildi.

PINAR DENİZ'İN TAKİPÇİLERİ KIZDI

Skeç sırasında sunucunun “Hak etmiyorsunuz ama ödülü yine de size veriyoruz” demesi, oyuncunun yeteneğiyle değil sadece güzelliğiyle sektörde yer aldığının vurgulanması, Pınar Deniz’in takipçilerinin tepkisini çekti. Gelen yoğun tepkiler üzerine Feri Solmuş’a hayat veren Ebru Yücel’den “Skeçteki karakter Pınar Deniz değildi ama beni ona benzetmeniz gurur verir” açıklaması geldi.

EBRU YÜCEL VE ATAKAN ÇELİK'TEN AÇIKLAMA

Feri Solmuş karakterini canlandıran Ebru Yücel, gelen eleştirilere karşı, "Skeçteki karakter Pınar Deniz değildi ama beni ona benzetmeniz gurur verir" şeklinde yanıt verdi. Skeçin yazarlarından Atakan Çelik ise şu açıklamayı yaptı: "Bu hafta yazarlarından biri olduğumuz Altın Baza Ödül Töreni skecinde, Ebru için yarattığımız hayali karaktere çok değerli Pınar Deniz yakıştırması yapılmış. Karakter ve ödül tamamen hayal ürünü elbette. Saç ve kostümden benzemiş sanırım. Yazdığımız her satırı ölçüp tartıyoruz. Kimseyi gücendirmek istemeyiz. Bu sebeple yakıştırmaları anlayışla karşılamakla beraber asla ve asla böyle bir durumun olmadığını bilmenizi isterim. Sektördeki tüm dostlarımızın emeğine saygımız sonsuz… 2 defa Altın Kelebek ödülü almış bir ekip olarak ödül alan, aday olan, organizasyonu düzenleyen kişi veya kurumlara asla bir saygısızlığımız söz konusu olamaz. Tüm çabamız yüzlerde bir tebessüm, akıllarda güzel bir anı bırakmaktır. Sevgiler…”

Editör: Halide Tonga