Ataşehir’de Necdet Gündoğdu birikimleri ile yatırım amaçlı aldığı motoru acele işi nedeniyle dükkan önüne park edip içeri girdi. O sırada onu gözetleyen hırsızlardan habersizdi. İddiaya göre motor üstündeki 2 hırsız Gündoğdu’nun dükkana girdiğini fırsat bilerek harekete geçti.

HER ŞEY 35 SANİYE SÜRDÜ

“Hızlıca gelmiş motorun başına direksiyon kirliliğini kırmış. Ondan sonra da alıp hemen burdan uzaklaşmaya çalışmışlar” diyen Gündoğdu, motorunun 35 saniye içinde çalındığını söyledi.

motor-hirsizi3

DÜĞÜNÜ İÇİN ALMIŞTI

O anlar güvenlik kameralarına da yansıdı. Hırsızın suç ortağıyla birlikte motoru cadde üzerinde iterek götürdüğü görüldü. Motoru düğün masrafını karşılamak için aldığını söyleyen genç, “Önümüzdeki yaz evleneceğim için ileriki zamanda bozdururum diye düşündüm. Satarım dedim o da gitti” diyerek yaşadığı hayal kırıklığını anlattı. 

ÇALDIKLARI MOTOR İÇİN 75 BİN LİRA İSTEDİLER

Motorunun peşine düşüp her yerde hırsızı ararken de hırsız onu buldu. Pişkin hırsız telefonla genci arayıp, 75 bin lira karşılığında motoru iade etmeyi teklif etti.

motor-hirsizi

PSİKOLOJİSİ BOZULDU

Yetmedi tacizlere başladı. Sabahları arayıp’ günaydın canım’ diyen, sürekli Gündoğdu’yu takip eden hırsız motosikleti çaldığı gibi gencin psikolojisini de bozdu.

TEHDİTLER SÜRÜYOR

İşi daha da ileri götüren hırsızlar, silah resimleri atıp “Gelip seni vururum” diyerek tehdide başladı. Hırsızın elinde oyuncak olan genç, şimdi ne yapacağını şaşırmış durumda. Hırsızların bir an önce yakalanmasını istiyor. 
 

Editör: Şeyda Karaca