ABD'nin Florida eyaletinde, dört kişilik ailenin tatili kabusa dönüştü. Kumda oyun oynayan iki kardeş, kazdıkları çukurun çökmesi sonucu kumlar altında kaldı. Kardeşlerden biri kurtarılırken, 7 yaşındaki çocuktan acı haber geldi. 

KUMUN ALTINDA KALDILAR

Ekran Haber'in haberine göre; İndiana'dan Florida'ya tatil için gelen aile, resmen facia yaşadı. 7 yaşındaki Sloan Mattingly ve 9 yaşındaki Maddox, kumda oyun oynadıkları sırada, kumun çökmesi sonucu, kumun altında kaldı. 9 yaşındaki çocuk, kafasının dışarıda kalmasının sonucu, kumun altından çıkarıldı. 

Plajda Oynarken Kum Iki Kardesi Yuttu Ufak Cocuk Ailesinin Gozu Onunde Can Verdi,1

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

7 yaşındaki Sloan Mattingly için etrafta bulunan vatandaşlar yoğun çaba sarf etti. Yaklaşık 20 kişi elleriyle ve plastik kovalarla çocukları çıkarmaya çalıştı fakat kum çökmeye devam etti. 20 dakika sonra kumdan çıkarılan çocuk, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 

ABD'DE İLK VAKA DEĞİL

2007'de yapılan bir tıbbi araştırmaya göre, Amerika Birleşik Devletleri'nde her yıl üç ila beş çocuk, plajda veya parkta kum çukurunun üzerlerine çökmesi sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı. 

Editör: Hakan Mutlu