Ankara'nın Polatlı ilçesinde, dün meydana gelen ve bir ailenin trajediyle sonuçlanan trafik kazası üzdü. Ankara'dan Bursa yönüne doğru ilerleyen ve plakası henüz belirlenemeyen hafif ticari bir araç, Polatlı yakınlarında direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı.

Ankara Polatli Kaza 4 Olu 13052024 Iha2

HIZINI ALAMAYIP TAKLA ATTI

Edinilen bilgilere göre, hızını alamayan araç, hızlı tren köprüsünün beton ayağına çarparak durabildi. Bu feci kazada, aracın sürücüsü ve araçta bulunan iki kadın olay yerinde yaşamını yitirdi.

HASTANEDE YAŞAM MÜCADELESİ SONA ERDİ

Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan iki kişi ise derhal Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan biri, yapılan tüm müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybetti. Diğer yaralının durumunun ise kritik olduğu bildirildi.

Ankara Polatli Kaza 4 Olu 13052024 Iha1

KAZAZEDENİN TAMAMI AYNI AİLEDEN

Olay yerine intikal eden polis ekipleri, araç içerisinde bulunan ve kaza sonucu hayatını kaybeden ya da yaralananların tümünün aynı aileden olduğunu belirledi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Polis, kaza ile ilgili detaylı incelemeler yaparken, sürücünün kimliğini ve kaza anındaki nedenleri çözmeye çalışıyor.