Yaz dönemi polis atama ve yer değişikliği isim listeleri haziran ayının yaklaşmasıyla birlikte araştırılan konular arasında yerini aldı. Polis tayinleri hakkında detaylar için gözler Emniyet Genel Müdürlüğüne çevrildi. Yapılacak açıklamayı bekleyenler, şark (doğu) ve batı görevi için yer değiştirecek. İşte 2024 polis tayin sonuçları belli oldu mu, polis tayinleri ne zaman açıklanacak? gibi soruların yanıtları..

polis-maaşları-2024-2

POLİS TAYİNLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2024 Polis tayin tarihleri araştırılıyor. EGM tarafından yapılacak açıklamayla şekillenecek olan polis tayin yerleri, henüz belli olmadı. Polis tayinleri, geçtiğimiz yıl 9 Haziran'da açıklanmıştı. 2024 yılı için henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak, bu yıl da haziran başında açıklanması bekleniyor. 

polis-maaşları-2024-5

EGM TAYİN SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

2024 yılı polis yer değiştirme ve atamaları www.egm.gov.tr duyurusu ile erişime açılacak. Emniyet şark(doğu) ve batı tayin sonuçları, başvuruda bulunan polislerin cep telefonuna SMS üzerinden gönderilecek. Ayrıca sonuçlar, Emniyet Genel Müdürlüğü POLNET sistemi üzerinden de görüntülenebilecek. POLNET sistemi üzerinden sonuçlanan 2024 polis atamaları ile şark (doğu) görevi ve batıya atama zamanı gelmiş olan polislerin atama sonucu isim listeleri ilan edilecek.  Ataması yapılan personel POLNET sisteminden kullanıcı adı ve şifresini girerek atama bilgisine ulaşabilecek.

Editör: Nurseli Fırat