İstanbul Sultanbeyli’de restorasyonu tamamlanan Aydos Kalesi ve Sultan Korusu Açılış Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ve ‘altılı masa’ya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

"HER BAŞARI BİR MEYDAN OKUMA"

“Tek parti özentisi faşist zihniyetin merhum Menderes'in "Yeter söz milletindir" diyerek yaptığı meydan okumayı hazmedemediklerini görüyoruz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim gösterdiğimiz her başarı meydan okumaydı” dedi.

“YENİ BİR MEYDAN OKUMAYA HAZIRLANIYORUZ”

14 Mayıs’ta yapılması planlanan seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan, “14 Mayıs'ta gidilecek seçimlerde küresel güçleri arkasına alarak tek parti faşizmini hortlatmak isteyenlere karşı yeni bir meydan okumaya hazırlanıyoruz. Önümüzdeki seçimlerde 'yeter söz de karar da gelecek de milletindir' diyerek karşınıza geliyoruz.” ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU’NA “BAY BAY KEMAL” GÖNDERMESİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideriyle ilgili şunları söyledi: CHP’nin başındaki zatın, büyük bir hevesle sarıldığı Bay Kemal sıfatını terfi ettirdik. Şimdi 14Mayıs’ta adı Bay Bay Kemal çevireceğinizden şüphe duymuyorum.

Editör: TE Bilisim