Pqueen kanser mi? Ünlü twitch yayıncısı Pqueen, bu defa sevenlerine üzücü bir paylaşımda bulundu. Meme kanserine yakalandığını duyuran yayıncının kaç yaşında olduğu, sağlık durumu merak ediliyor. İşte detaylar...

pqueen-kanser-mi

Pqueen Kimdir?

Pqueen lakabıyla tanınan Büşra Pelin Baynazoğlu, ünlü bir Twitch yayıncısıdır. Aynı zamanda Youtuber olan Baynazoğlu, 2017 yılında Twitch platformunda yayın yapmaya başlamıştır. 18 Temmuz 1992 tarihinde dünyaya gelen Pqueen, internet kafede oynadığı GTA oyunları ile oyun dünyasına atılmıştır.

twitch-pqueen-kanser-mi-oldu

Zamanla birçok kişinin takip ettiği ünlü bir yayıncı haline gelmiştir. Oldukça fazla kişinin yayına katılması ile Twitch Türkiye’nin en çok izlenen kadın yayıncısı olarak uzun süredir yayınlarına devam ediyor. 

pqueen-youtube-kanser

Pqueen Kanser Mi?

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla meme kanserine yakalandığını duyuran Büşra Pelin Baynazoğlu'nun sağlık durumu sevenleri tarafından merak ediliyor. Ünlü Twitch yayıncısı, tedavi süreciyle ilgili ayrıntıları paylaştı. Kasım ayında kendi yaptığı muayene esnasında, memesinde kitle fark eden Baynazoğlu, profesyonel yardıma başvurduğunu ve iyileşme sürecinde olduğunu belirtti.

pqueen-kaç-yaşında

Erken teşhis sayesinde gerçekleştirilen başarılı bir ameliyatın ardından iyileşme aşamasında olduğunu açıklayan Pqueen, kanserin çok erken bir aşamada tespit edildiğini ve kemoterapi gibi agresif tedavilere ihtiyaç duyulmadığını ifade etti.

Editör: Nurseli Fırat