Ünlü Twitch yayıncısı Pqueen, meme kanserine yakalandığını ve operasyon geçirdiğini duyurdu. Sevenlerini ise hüzne boğdu. Uzun süredir yayınlardan uzak olan Pqueen'in kim olduğu merak ediliyor. Pqueen kimdir? Pqueen nereli? Pqueen neden gündemde? Pqueen ile ilgili detaylar haberimizde...

PQUEEN KİMDİR?

Büşra Pelin Baynazoğlu veya bilinen takma adı ile Pqueen, 18 Temmuz 1992 tarihinde Ankara'da doğmuş Türk YouTuber ve Twitch yayıncısıdır. Kariyerine 2017 yılında Twitch platformunda başlamıştır.

PQUEEN KİMDİR? BÜŞRA PELİN BAYNAZOĞLU KİMDİR?

18 Temmuz 1992 tarihinde aslen Rizeli öğretmen bir anne ve öğretmen bir babanın ikinci kızı olarak Ankara'da dünyaya gelen Baynazoğlu, internet kafede oynadığı GTA oyunları ile oyun dünyasına atıldı. Küçük yaşlarından yirmili yaşlarına kadar TRT çocuk ve gençlik halk dansları topluluğunda dans etmiştir. Üniversite olarak Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'ni kazanan Baynazoğlu iktisat bölümünden mezun olmuştur. Daha sonrasında ise Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Pedagojik Formasyon eğitimini tamamlamıştır. Şu anda ise aynı üniversitenin İşletme Fakültesinde yüksek lisans yapmaktadır.