Ceza Hukukçusu Prof. Dr  Avukat Ersan Şen yeni Youtube kanalı açtı. Şen açtığı Youtube kanalında Cumhuriyet'in 100. yılı sebebiyle kendi seslendirdiği videoyu paylaştı ve açıklama ekledi.

Şen paylaştığı videonun altına "57 senelik ömrünün çocukluğu hariç tümünü Vatanına, Milletine feda eden, cepheden cepheye koşan, yetinmeyip daha 40 yaşına gelmeden “egemenlik kayıtsız şartsız Milletindir” diyerek Büyük Millet Meclisi’ni kuran, 29 Ekim 1923’de Cumhuriyet’i ilan edip tarih yazan, bir ulus ruhu ile “Devletin dili Türkçe’dir” diyen, "Yurtta sulh, cihanda sulh" diyen, “hayatta en hakiki mürşit ilimdir” diyen, “kadın erkek eşittir” diyen, “hak ve hürriyetler” diyen Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Silah Arkadaşlarını rahmetle, minnetle, saygı ile anıyorum. Ruhları şad, Mekanları Cennet olsun.
Ey Türk Milleti, muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur. Bu vatan Türk Milleti’nindir, bizim sığınacak başka Türkiyemiz yok. Emanetiniz emanetimizdir. Nice yüzyıllara diyorum, Yaşasın Türk’ün Yüzyılı, Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti’nin Yüzyılı…
57. Alaya selamlar olsun." ifadelerini kullandı.

İŞTE O VİDEO... TIKLAYINIZ...