Türkiye'nin sevilen çizgi filmi Rafadan Tayfa, "Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör" başlıklı yeni filmiyle seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. Peki, Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör ne zaman çıkacak, konusu nedir? 

RAFADAN TAYFA 4: HAYRİMATÖR NE ZAMAN ÇIKACAK?

Animasyon dalında sayısız rekora sahip olan İSF Studios’un Rafadan Tayfa serisinin son filmi “Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör”, 29 Aralık 2023’te vizyona girecek. 

Rafadan Tayfa 5

ISF Studios tarafından üretilen Rafadan Tayfa serisinin son filmi, "Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör", çizgi karakter Hayri'nin geçmiş ile gelecek arasındaki macerasını beyaz perdeye taşıyacak.

Rafadan Tayfa 2

Rafadan Tayfa serisinin önceki filmleri de büyük başarı elde etmiştir. İlk film "Rafadan Tayfa: Dehliz Macerası" 2 milyon, "Rafadan Tayfa: Göbeklitepe" 3,5 milyon, serinin üçüncü filmi "Rafadan Tayfa: Galaktik Tayfa" ise 2 milyon 850 bin seyirciye ulaşarak önemli bir izleyici kitlesi elde etti.

Rafadan Tayfa 3

Ayrıca, serinin son filmi "Rafadan Tayfa: Galaktik Tayfa", 2023'ün en çok izlenen sinema filmi unvanını kazandı.

RAFADAN TAYFA 4: HAYRİMATÖR KONUSU

'Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör'ün hikayesi şu şekilde:

"Uzaya çıkan en genç insan olarak oldukça popüler olan Hayri'nin 'Yüzyılın icadı' olarak tanıttığı ve mühendislik harikası olarak tasarladığı 'Hayrimatör', Zobi'nin de desteğiyle çalıştırılır. Ancak bu kez de kötüler devreye girecektir. İcadı kötülerin ele geçirmesi halinde tüm dünya büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalacaktır. Hayri, Kamil, Akın, Sevim, Hale ve Mert'i bu kez hiç olmadığı kadar zorlu bir görev beklemektedir."

Rafadan Tayfa 4

Yönetmen İsmail Fidan, projelerinde uzman danışmanların katkısıyla her detayı en üst seviyeye taşımayı hedeflediklerini belirterek, yapılan projelerin önemli başarılar elde ettiğini vurguladı. Fidan, "Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör"ün de seyirci desteğiyle birçok alanda başarıya ulaşacağına inandığını söyledi.