Ramazan Bayramı'nın ne zaman olacağı araştırılıyor. Berat Kandili, Ramazan ayına on beş gün kaldığını müjdeledi. Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte, Ramazan Bayramı tarihi ve tatil günleri de merak ediliyor.

Ramazan Bayramı Ne Zaman 4

Peki bu yıl Ramazan Bayramı ne zaman, hangi güne denk geliyor? Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? İşte detaylar...

RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Ramazan Ayı yaklaşırken, Ramazan Bayramı tarihleri de merak edilen konular arasında yerini aldı. Mübarek Ramazan ayının ardından, Ramazan Bayramı ihya edilecek.

Ramazan Bayramı Ne Zaman 2

Ramazan Bayramı ne zaman, hangi güne denk geliyor? Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? gibi soruların yanıtları, tatil günlerini değerlendirmek isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 

Ramazan Bayramı Ne Zaman 1

RAMAZAN BAYRAMI HANGİ GÜNE DENK GELİYOR?

2024 Ramazan Bayramı 10 Nisan 2024 Çarşamba günü başlayacak ve 12 Nisan 2024 Cuma günü sona erecek. Bayram tatili, normal şartlarda 10-11-12 Nisan tarihlerinde uygulanacak.

Ramazan Bayramı Ne Zaman 3

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?

Bayram tatili kaç gün olacak? Bayram tatilinde sevdikleriyle daha fazla zaman geçirmek isteyenler, bayram tatilinin haftasonuyla birleşip birleşmeyeceğini merak ediyor. Bayram tatili haftasonuyla birleşecek mi? Ramazan Bayramı dolayısıyla 10 Nisan Çarşamba, 11 Nisan Perşembe ve 12 Nisan Cuma tatil olurken, sonrasında hafta sonuna denk gelen sonraki günler 13 Nisan Cumartesi ve 14 Nisan Pazar da tatile eklenecek.

ramazan_ayi_3

Ramazan Bayramı arifesinden önceki ilk iş günü olan 8 Nisan Pazartesi ile yarım gün mesainin olduğu arife gününün idari izin olarak kararlaştırılması durumunda, birçok çalışan bayramda 6 Nisan Cumartesi günü başlayıp 14 Nisan Pazar sona eren 9 günlük tatil yapabilecek.

ramazan-ayi-oruc-ayi-25122023

ARA TATİL İLE RAMAZAN BAYRAMI BİRLEŞECEK Mİ?

Okulların Nisan ara tatiline girmesi ve Ramazan Bayramı tatilinin birleşmesiyle ilgili bir açıklama bulunmamaktadır. Bayram tatili, 10-11-12 Nisan tarihlerinde olurken, ardından gelen haftasonu günleri 13-14 Nisan da tatile dahil edilecek.
 

Editör: Nurseli Fırat