Ramazan ayına sayılı günler kala Mısır Çarşısı’nda alışveriş hareketliliği başladı. Sofraların vazgeçilmezlerinden olan hurmalar tezgahlarda yerini aldı. Vatandaşlar hurma almak için birbirleriyle yarışırken, artan fiyatlara da kayıtsız kalamadı. 

ARTAN FİYATLAR VATANDAŞI ZOR DURUMDA BIRAKTI

Ekran Haber'in özel haberine göre; Ramazan alışverişi için Mısır Çarşısı'nı tercih eden vatandaşlar, karşılaştıkları manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Geçtiğimiz yıla göre artan fiyatlar, vatandaşlar tarafından tepki topladı. Hurma fiyatları belli olurken, tezgahların en uygun hurması Cezayir, en pahalısı ise Acve(Peygamber) hurması oldu.

Ramazan Oncesi Hurma Fiyatlari Cep Yakti Vatandaslar Gelen Zamma Isyan Etti 1

EN UYGUN 150 EN PAHALI 850 LİRADAN SATILIYOR

Yurdun farklı bölgelerinden Mısır Çarşısı'na gelen vatandaşlar, hurma almak için sıraya girdi. Artan fiyatlar sonrası en uygun hurma fiyatı 150 lira olurken, en pahalı ise 850 liradan satışa sunuldu. 

Ramazan Oncesi Hurma Fiyatlari Cep Yakti Vatandaslar Gelen Zamma Isyan Etti 2

ELİ BOŞ DÖNEN VATANDAŞLAR OLDU

Hurma almak için alışverişe çıkan vatandaşlar, artan fiyatlara 'çok yüksek' diyerek tepki gösterdi. Hurma almaya gelen başka bir vatandaş ise, ''geldim elim boş dönüyorum' diyerek, fiyat isyanında bulundu.

Editör: Hakan Mutlu