Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Real Madrid'in radarına girdi. Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin, İspanyol devi Real Madrid'in transfer listesine girdiği iddia edildi. İtalyan medyası, Real Madrid'in sarı-kırmızılı takımın yıldız oyuncusu için 15 milyon euro teklif edebileceğini yazdı.

ICARDI'NİN PERFORMANSI DİKKAT ÇEKİYOR

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da forma giyen Mauro Icardi, sergilediği performansla büyük beğeni topluyor. Arjantinli forvet, bu sezon sahada gösterdiği etkili oyunla dikkatleri üzerine çekti. Real Madrid'in, Karim Benzema'nın Suudi Arabistan'a transferi sonrası forvet hattını güçlendirmek için Icardi'yi düşündüğü öne sürülüyor.

REAL MADRID'E TRANSFER OLACAK MI?

Real Madrid, Vinicius Junior'ın sakatlığı sonrası tecrübeli bir golcü arayışına girdi. Bu kapsamda, Icardi'nin adı Madrid ekibi ile anılmaya başlandı. İtalyan basını, Real Madrid'in Icardi için ciddi bir ilgi gösterdiğini ve transfer için harekete geçebileceğini belirtiyor. Carlo Ancelotti'nin de Arjantinli forvete olan ilgisinin altı çiziliyor.

REAL MADRID'İN TEKLİFİ NE KADAR?

İspanyol devinin, Galatasaray'ın golcüsü Icardi için 15 milyon euro civarında bir teklif sunması bekleniyor. 20 müsabakada 15 gol ve 3 asistlik performansıyla dikkat çeken Icardi, Galatasaray'ın önemli bir parçası haline geldi.

ICARDI'NİN SÖZLEŞMESİ VE KARİYERİ

30 yaşındaki Arjantinli golcünün sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. Icardi'nin güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak belirtiliyor. Vecindario altyapısında futbol hayatına başlayan Icardi, daha sonra Barcelona, Sampdoria, Inter ve Paris Saint Germain gibi takımlarda forma giymişti. Galatasaray, sezon başında Icardi'yi kadrosuna katmak için 10 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.

Arjantin Milli Takımı'nda da forma giyen Icardi, 8 maçta 1 gol kaydetti. Kariyerinde Fransa Ligue 1, Lig Kupası, Fransa Kupası ve Süper Lig şampiyonlukları gibi önemli başarılara imza attı.

Editör: Mevlüt Peker