Gamze Özçelik, başarılı bir oyunculuk döneminin ardından kendini iyiliğe adamış ve umuda Koşanlar Derneği kurucusu olmuştur. Yaptığı yardımlar ve iyiliklerle adından bahsettiren Gamze Özçelik, oyuncu Reshad Strik ile nikah masasına oturdu. Eşi Strik "Ailenin Yeni Üyesi" isimli programla geniş kitlelere adını duyurmuştu. Peki, Gamze Özçelik'in eşi Reshad Strik kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilen soruların yanıtları..

Reshad Strik 2

RESHAD STRİK KİMDİR?

Reshad Strik 22 Haziran 1981 tarihinde, Avustralya'da dünyaya gelmiştir. Boşnak kökenli olan Reshad Strik, başarılı bir aktör, sunucu ve yapımcıdır. İlk gençlik yıllarında sörf ve boks ile ilgilenen Strik, Ulusal bir reklam filminde rol aldıktan sonra Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi'ne katılmıştır. Amerika’da ilk olarak "Tepenin Gözleri 2"de "Mickey" adlı bir Amerikalı askerini canlandırmıştır. Ünlü şarkıcı Jessica Simpson’ın “A Public Affair” klibinde rol almıştır.

Reshad Strik mezun olduktan sonra ''Blue Heelers'' adında bir televizyon şovuna konuk olmuş ve yıldızı parlamıştır. ''Headland'' adlı dizinin yönetmenleri onu fark etmiş ve dizide ona bir rol vermiştir. Diziden sonra ABD'de, Los Angeles'ta çalışma fırsatı bulmuştur.

Hong Konglu yönetmen Fruit Chan'ın psikolojik gerilim filmi olan "Don't Look Up" filminde ilk kez başrol olarak yer almıştır. Bosna Hersek'te iki uzun metrajlı film ve reklam çalışmaları yapmış ve 2013 yılında Türkiye'ye gelmiştir. 2014 yılında "Filinta" dizisinde rol almıştır. Ardından 2015 yılında, "Diriliş Ertuğrul" dizisinde "Ömer" karakterini canlandırmıştır.

Editör: Nurseli Fırat