Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un, kulüp başkanlığına yeniden aday olacağını açıklaması, başkanlık adaylarından biri olup olmayacağı merak edilen ve bugün Koç’la görüşen Sadettin Saran’ın adaylıktan çekilmesine yol açtı.

Yazılı bir açıklama yapan Sadettin Saran, geçmişte Ali Koç’un aday olmaması durumunda bu göreve talip olduğunu belirttiğini hatırlatarak, Ali Koç’la bugün bir görüşme gerçekleştirdiklerini vurguladı. 

Saran123

"ALİ KOÇ GÖRÜŞME İSTEĞİNİ İLETTİ"

Başkan Ali Koç’un dün saat 16.00'da arayarak görüşme isteğini ilettiğini ve Koç’un yönetici arkadaşlarıyla birlikte bugün saat 12.00 itibarıyla kendilerini onurlandırdığını aktaran Saran, şöyle devam etti:

“Öncelikle Sayın Başkan'a hem bugünkü samimi ziyaretleri hem de süreçle ilgili duruş, söylem ve eylemlerimizle ilgili ifade ettikleri takdirleri için bir defa da kamuoyu nezdinde teşekkür ederiz. Değerli camiamızın, bu görüşmede kulübümüzün mevcut durumuna yönelik detaylı istişarelerde bulunduğumuzu, geleceğine yönelik de son derece önemli konularda mutabık kaldığımızı bilmesini isteriz. Başkanımız bizlere kulübümüzün geleceğiyle ilgili planlarından samimiyetle bahsetmiş, Fenerbahçe'ye hizmet yarışında hedeflerini anlatarak hepimizin arzu ettiği başarılı, kenetlenmiş bir Fenerbahçe için kulübümüzün başında göreve devam etmek istediğini açıkça ifade etmiştir."

Super Kupanın Tarihi Belli Oldu Ali Koc Acıkladı 15Subat2024 1

"FENERBAHÇE HER TÜRLÜ HIRS VE EGONUN ÜZERİNDEDİR"

Fenerbahçe'nin menfaatlerinin her türlü kişisel hırs ve egonun üzerinde olduğunu kaydeden Saran, "Dünyanın en büyük spor kulübü Fenerbahçe'yi kendi emellerine alet etmek isteyen bölerek, parçalayarak ve düşmanlaştırarak yönetmeyi arzulayan bir takım iç ve dış unsurlara, hatta kulübümüzün olası başarısızlıklarından iktidar devşirmek isteyen akbaba kültürüne teslim etmeme kararlılığımızın tam olduğunu da böylece ifade etmek isteriz. Bu vesileyle, Sayın Başkan'ın yepyeni bir ruh ve oluşum ile birlikte, kulübümüze hizmetlerinin artarak devamını temenni ediyor; arkadaşlarımızla birlikte yaklaşan seçimli olağan kongredeki adaylığımızı başkanımız Ali Koç lehine çekiyoruz. Seçimlerimizin camiamıza ve Türk sporuna hayırlı olmasını diler, en derin saygılarımızı sunarız" ifadelerini kullandı.